[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
آشنایی با انجمن::
خبرنامه::
عضویت در پایگاه::
بخش آموزش و تحقیقات::
همایش‌های انجمن::
تفاهم‌نامه همکاری با مراکز::
دریافت فایل::
برقراری ارتباط::
تسهیلات پایگاه::
پست الکترونیک::
::
نماد اعتماد الکترونیکی
..
به پرداخت ملت
AWT IMAGE
..
حمایت از انجمن

نام بانک : تجارت - شعبه سازمان آب مشهد
کد شعبه : 4300
شماره حساب : 430099965

شماره کارت: 7003 0214 8370 5859

نام بانک : ملت - بلوار سجاد مشهد

شماره حساب : 4405179382

شماره کارت:  6220 7007  3377 6104
نام صاحب حساب : انجمن علمی سیستم های سطوح آبگیر باران
 

..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آخرین مطالب بخش
:: ارتقاء ضریب تأثیر و چارک نشریه سامانه‌های سطوح آبگیر باران ایران
:: آیین نکوداشت اندیشمند فرزانه دکتر محمدحسین رامشت
:: قطعنامه دوازدهمین همایش ملی سامانه‌های سطوح آبگیر باران
:: ارزیابی ضریب تاثیر ۱۴۰۰
:: همایش ۱۴۰۲
:: رتبه بندی
:: چهارمین همایش صیانت از منایع طبیعی
:: همکاری انجمن سطوح آبگیر باران ایران در برپایی غرفه انجمن مرتع و آبخیزداری دانشگاه محقق اردبیلی در شانزدهمین جشنواره حرکت ۱۴۰۲
:: کارگاه اموزشی
:: کارگاه آموزشی آنلاین: تحلیل روند سری‌های آماری هیدرومتئورولوژیک
:: تبریک سال نو
:: fEd۲۰۲۳ registration and abstract submission
:: شماره ۳۴ نشریه
:: نشست تخصصی چالش ها و راهکارهای تامین اب شرب وبهداشتی عشایر
:: وبینار مدیریت رواناب شهری
..
نظرسنجی
میزان رضایت از مطالب و محتوای سایت
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
   
..
:: استاندارد و ویژگی های آب سالم ::
استاندارد و ویژگی های آب سالم
دکتر احمد اسماعیل زاده، متخصص تغذیه در مورد آب آشامیدنی سالم در گفت و گو خراسان تصریح کرد : آب آشامیدنی سالم به آبی گفته می شود که فاقد هر گونه آلودگی میکروبی و میزان املاح موجود در آن در حد استاندارد باشد. منیزیم، کلسیم، فلوئور و کمی فسفات از املاح موجود در آب هستند و فقط آب منبع با ارزشی برای دریافت فلوئور است و میزان بقیه املاح در آب آشامیدنی در حدی نیست که آن را به عنوان یک منبع غنی برای تامین املاح مورد نیاز بدن مطرح کنیم. وجود این املاح بسته به اینکه آب از کدام منابع زیرزمینی ویا کوهی سرچشمه می گیرد، متفاوت است اما مناطقی که کلسیم آب آن زیاد باشد به اصطلاح آب آن مناطق سخت است.
دکتر اسماعیل زاده ادامه داد : املاحی که در بیشتر گیاهان وجود دارد از طریق آبی است که با آن آبیاری می شود اما متاسفانه مزارع سبزی در بعضی از مناطق کشور با آب هایی مانند آب فاضلاب آبیاری می شود که این موضوع بیشتر در شهرهای صنعتی و بزرگ مانند تهران، مشهد، اصفهان و تبریز اتفاق می افتد. تامین آب برای کشاورزان این شهرها اهمیت دارد نه کیفیت آب. لذا وقتی مزارع با آب فاضلاب آبیاری می شوند چون نیترات بالایی دارند بالطبع نیترات موجود در سبزیجات آبیاری شده با آب فاضلاب هم افزایش پیدا خواهد کرد. البته با وجود میزان کمی نیترات موجود در سبزیجات، نباید مردم از مصرف آن خودداری کنند، زیرا سبزی ها آن قدر خواص مفیدی دارند که میزان اندک نیترات موجود در آنها قابل چشم پوشی است و مشاهده شده است که با وجود همین نیترات و باقی مانده کودها در سبزی آنها خطر بیماری های قلبی عروقی و خطر چاقی را کاهش داده اند.
وی در پایان اضافه کرد : هم چنین آبی که در کشور استفاده می شود باید حتما از نظر آلودگی میکروبی کنترل و بررسی شود. وجود میکروب ایکولای در آب بسیار حائز اهمیت است. اگر آبی که از زمین گرفته و مصرف می شود نزدیک به فاضلاب و یا توالت باشد احتمال آلودگی این آب آشامیدنی با باکتری ایکولای بسیار زیاد است. این باکتری، یک باکتری خطرناکی است که مصرف آب آلوده به آن، سبب ایجاد اسهال و بیماری های گوارشی می شود.
منبع : روزنامه خراسان - مورخ سه شنبه 12 مرداد 89

  
تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان


CAPTCHA
::
دفعات مشاهده: 5033 بار   |   دفعات چاپ: 828 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 82 بار   |   0 نظر
انجمن سیستم های سطوح آبگیر باران ایران Iranian Rainwater Catchment Systems Association
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 45 queries by YEKTAWEB 4645